Met onze software voor narrowcasting (digital signage) voor productiebedrijven krijg je een krachtige tool waarmee je informatie deelt via digitale schermen. Je maakt, beheert en plant eenvoudig je eigen content: belangrijke mededelingen, herinneringen aan deadlines, productie-instructies, informatie over planning en nieuws, BHV’er van dienst en eventuele informatie van apparaten of machine’s die binnen jullie productiebedrijf gebruikt worden.

Wat is de toegevoegde waarde van narrowcasting?

Het gebruik van digital signage stelt je in staat om op een efficiënte en effectieve manier te communiceren met je werknemers. Het geeft inzicht in planningen, verbetert de werknemerservaring en zorgt ervoor dat belangrijke informatie altijd up-to-date is. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling.

Waarvoor gebruik ik narrowcasting?

Je kunt onze digital signage voor meerdere doelen inzetten, denk bijvoorbeeld aan schermen in of bij:

 

• de productiehal, met actuele productie-informatie en instructies voor medewerkers.
• de kantine, met educatieve video’s om medewerkers te informeren over veiligheidsprotocollen en productieprocessen.
• de personeelsruimte, met informatie over vergaderingen, trainingen en andere informatie de relevant is voor je personeel.
• een noodsituatie, waarbij belangrijke veiligheidsinformatie direct op alle schermen wordt weergegeven.

Is de software eenvoudig te gebruiken?

Ja, onze software is gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis. Je kunt gemakkelijk content maken, plannen en beheren via een intuïtieve interface. Het is bovendien universeel, dus het past op alle bestaande schermen die al in huis zijn.

Kan ik de content aanpassen voor verschillende afdelingen?

Absoluut! Met onze software kun je specifieke content toewijzen aan verschillende schermen of locaties, zodat je relevante informatie kunt delen met de juiste doelgroep.

Zijn er beveiligingsmaatregelen genomen om ongewenste toegang te voorkomen?

Ja, onze software heeft geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gebruikersrechtenbeheer en encryptie van gevoelige gegevens, om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot uw systeem.

Is er een helpdesk voor als ik vragen heb?

Zeker, ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces, van installatie tot training en doorlopende ondersteuning.

Als ik de software aanschaf, hoe gaat het dan verder?

Je krijgt toegang tot een gebruiksvriendelijk dashboard waar je schermen kunt beheren, content kunt maken en plannen. Je kunt ook gebruikmaken van onze kant-en-klare sjablonen om snel aan de slag te gaan. Zodra alles is ingesteld, wordt de content automatisch weergegeven op de gekoppelde schermen.

Probeer het vandaag nog!

Vraag een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe onze software helpt om effectief en efficiënt te communiceren binnen de instelling.

Start de gratis proefperiode